Voordelig online Chinees bestellen bij
Restaurant Brokaathof in Dordrecht

Vandaag afhaal geopend van 16:00 tot 20:30

Heeft u iets te vieren?

Heeft u een feestvarken in de familie? Is uw zoon of dochter geslaagd, of bent u weer een jaartje ouder geworden?

Ons ervaren personeel kan voor u het perfecte arrangement samenstellen, geheel toegespitst op uw persoonlijke wensen. Houdt u van vegetarisch, maar wil de kleine toch liever patat (met een Chinees tintje). Het kan allemaal.

En als u met 10 of meer personen bent, is er ook de mogelijkheid van een lopend buffet. U kunt kiezen uit ons zorgvuldig van tevoren samengesteld buffet, of uw eigen favorieten kiezen uit de onze gerechten.

U kunt in ons restaurant terecht van 12.00 tot 22.00, met groepen tot 60 personen. Maar als het heel gezellig is, blijven we natuurlijk graag later open!

Zelf grillen of fonduen

Als een van de zeer weinige Chinese restaurants zijn wij uitgerust met tafels me ingebouwde grill/fondue. Hierdoor hebt u de unieke mogelijk om zelf te kunnen grillen of fonduen zoals dat in SiChuan gebeurt. Qua bereiding is dit vergelijkbaar met Nederlands fonduen of grillen, maar de smaakervaring is geheel anders.

Alles uitproberen, met ons proefmenu!

Als u eens veel verschillende gerechten wilt proberen, reserveer dan snel voor ons proefmenu. Geen te grote borden, maar smakelijke kleine porties die u kennis laat maken met de breedheid van de Chinese keuken.

In twee en een half uur hebt u de mogelijkheid om in verschillende rondes 2 gerechten per persoon van de kaart te bestellen. Dus niet zo maar wat ingredienten uitzoeken en een sausje erover heen doent, maar een brede keuze uit smakelijke authentiek Chinese gerechten. U kunt zo veel rondes doen als u wilt of als u kan.

Dit alles bieden wij u aan voor slecht €20,00 doordeweeks en €22,00 in het weekend. Dit kan alleen maar onder de voorwaarde dat u ook echt opeet wat u bestelt.

Reserveren is telefonisch mogelijk via 078 - 6212101