Beoordelingen van Restaurant Brokaathof Dordrecht

Recente recensies van Restaurant Brokaathof Dordrecht

5 sterren na 170 reviews

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd afgeleverd en compleet. Smaakte weer goed, alleen de pangsit goreng bevatte geheel geen vlees, dat lijkt me niet de bedoeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend. Op de minuut nauwkeurig werd het eten bezorgd. Volgende keer weer.

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed heet en prachtig op tijd bezorgd!!

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Nu ook weer!

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en lekker eten

, 12-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom weer goed en warm eten. Mijn complimenten.

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had Babi Ketjap besteld maar daar leek en smaakte het helemaal niet naar. Eet het wel meer en dan is het in een echte donker ketjapsaus maar dit was een wat zurige lichtere kleur saus. Smaakte niet slecht maar niet naar wat ik had besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vooral de saté is een echte aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalen waren taai, loempiatjes koud en vond de babi bangang erg vet en dan bedoel ik niet de spek versie

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

, 07-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 07-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer lekker gegeten. En we eten er nog wel twee dagen van. De bestelling werd snel en met een glimlach bezorgd.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , rijkelijk gevuld , goed warm en op afgesproken tijd bezorgd .

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond klaar, Het eten was heerlijk.

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Tomatensoep was zo zuur dat we het weg hebben gegooid. Pangsit was zo hard dat de vellen aan me gehemelte hangen. Ik zou geen eten meer bestellen bij deze Chinees

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima kwaliteit Bezorging milieu vriendelijk op de fits en exact op afgesproken tijd. Ga zo door Brokaathof

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, warm en heerlijk! Goede brengservice! Aanrader!

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten goed verzorgt

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebbenn weer heerlijk gegeten en alles was superwarm en vlotte levering. TOP

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm, lekker vers, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Cha Shieuw

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk! Snelle bezorging!

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warmer nu het bezorgd werd dan wanneer ik het afhaal.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ongelofelijk goed en we hebben heerlijk genoten. TOP.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had soep en hakau. Ik heb opgehaald op exact de afgesproken tijd en ik woon vlakbij. De soep was prima. De hakau waren praktisch koud. Jammer want dan worden ze ook harder. Dit had niet nodig geweest.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere chinees krijg meer als voldoende,we misten alleen de kroepoek hadden ze er niet bij gegeven maar voor de rest prima

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd. Eten nog goed warm en heerlijk. Gaan we absoluut vaker doen

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk de bami loempia! En ook de kipsaté

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima !

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Het eten is echt goed warm. De chilisoep, ik ben er dol op, en zeker deze is een aanrader. Wok kipfilet knoflook is echt geweldig van smaak. Vietnamese loempia's voortreffelijk. Kortom hier wordt echt gekookt zoals het hoort. Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Super warm en snel bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer eten besteld en blijft top!!! Goed warm en vriendelijk zoals altijd. Ik ben hier blij mee.

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke loempia’s en snel bezorgd

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zoals verwacht en ruim op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect verzorgt en bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker zoals altijd.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en maaltijden warm.

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen via de site. Snel klaar. Helaas lang wachten bij afhalen door diverse telefoontjes die eerst afgehandeld werden, terwijl bestelling klaarstond. Graag zou ik een kleine beschrijving per gerecht op het menu zien.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker eten, goed warm en meer als voldoende.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd bezorgd

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Zeer snel bezorgd. Van deze dienst ga ik zeker meer gebruik maken.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd ,heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk😋🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en heerlijk gegeten.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het stond precies op de afgesproken tijd klaar, was weer heerlijk en ruim voldoende voor twee personen

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect verzorgt en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom eten besteld bami compleet en weer super lekker. Vlotte bezorging en alles warm. Top

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en goed eten, wat ook nog eens snel bezorgd werd. Subliem!

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar en was weer erg lekker.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed van smaak en warm !

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer prima. Website is ook een stuk beter!

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, heel warm bezorgd en aardige bezorgster!

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag babi ketjap besteld. Dat is voor mij, krokant varkensvlees in een ketjap saus. We hebben varkensvlees reepjes in een saus ( zonder uitgesproken ketjap smaak) met heel veel groente ontvangen. Na telefonisch contact blijkt dit de babi ketjap van jullie te zijn. Niet voo herhaling vatbaar.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle bediening 3n goede kwaliteit van eten

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en altijd goeie kwaliteit. We hebben weer heerlijk gegeten!!!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en goede kwaliteit!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was heerlijk! De mihoen wat we als 1e aten had wat warmer gemogen. De Babi Pangang die we daarna aten was prima warm..

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten. En hebben zeker voor nog 2 keer over. Er werd mooi op tijd bezorgd.

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij nog altijd de lekkerste Chinees in Dordrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super binnen 1 week voor de 2e keer laten bezorgen. Dit doen ze goed. Het eten zoals altijd heerlijk.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bereide producten. Vooral de djaging kerrie was heel lekker. Snelle en nette bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed en lekker eten. De bezorging is keurig netjes en vlot gegaan. Vriendelijke bezorger. Al met al voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Vooral zo doorgaan!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt wel of deze is overgenomen. Het eten smaakt naar water. De bezorging was wel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd gebracht!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al die jaren nog steeds de zelfde kwaliteit, snelle levering. Wel een ander gerecht gekregen dan besteld. Toch 5* omdat het niet bestelde gerecht gelukkig goed in de smaak viel.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Lekker warm. Exact op tijd klaar. Makkelijk te bestellen en vooraf te betalen.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes op tijd. En het was erg lekker.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit; vriendelijke en snelle bezorging

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, Tjau Mien is aan te bevelen.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als altijd weer heerlijk en ik ben blij dat ik weer binnen kan stappen bij jullie. Ik kom al jaren bij jullie eten of afhalen en dat gaat nooit vervelen. Hartelijk dank. Wilma Schneijderberg

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Het is misschien wel handig om in de menulijst te zetten voor hoeveel personen een maaltijd is. Nu bij de Tjaptjoy was er wel heel veel rijst/bami , waar je wel 3 dagen van kunt eten. Dat had wel handig geweest als dit bij de menulijst zou staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goede kwaliteit, snel bezorgd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en lekker warm. Helemaal goed.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas nu al voor de 2e keer een extra nasi ipv de bestelde bami mee bezorgd. Voor de rest prima kwaliteit en snelle levering!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker en vwb bezorging perfect op tijd. Tot de volgende keer !

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en prima op tijd! Bedankt!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Tomatensoep was prima en goed van smaak. Miniloempia's waren matig gevuld. Garnalen in krokant korstje waren geweldig, heerlijk met de bijbehoordende saus. De chineese bami was erg zout en weining pit.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, warm afgeleverd op de gestelde tijd.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x het combinatiepakket besteld, waarvan 2x de saté gekozen. Ik had ook 2 bakjes saté verwacht, maar ze hadden de satés in 1 bakje gedaan. Hierdoor hadden we minder saus gekregen. Dat was erg jammer. De bestelling kwam een kwartier te laat, maar voor de rest was het eten weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede chinees en super snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is allemaal erg zout tegenwoordig, misschien een nieuwe kok?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd gebracht. Super kwaliteit eten. Een echte aanrader !

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd kunnen afhalen en lekker gegeten

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en smakelijk!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd, eten , zoals altijd , heerlijk en goed oo temperatuur. Klasse restaurant.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Eten was lekker en goed op temperatuur

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle levering van onze bestelling. Heerlijk gegeten en eten was goed warm. We hopen snel weer bij jullie te komen om in het restaurant te eten want dat missen we erg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en lekker, service ook erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Punctuele bezorging op het gewenste tijdstip; lekker eten en lekker warm 🤤

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en het eten was dus nog heerlijk warm en super lekker. Combinatie gerecht is een aanrader

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bami loempia. En heerlijke gewone loempia. Online besteld en stond klaar toen ik aankwam. Perfecte service zo.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, meer dan genoeg eten. Punctuele bezorging en goede temparatuur (niet afgekoeld of half-lauw). Hou ervan.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te vroeg . En nog steeds jammer dat je voor een klein stukje bezorg kosten krijg de 100euro limiet is vrij hoog. Eten goed en lekker.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, eten is redelijk

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn van de brokaathof heerlijk eten. Mooi op tijd bezorgd en goed warm! Helemaal top!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en keurig op tijd geleverd en het eten was weer zalig en goed warm.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd ! Lekker en warm eten. Niets te klagen

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd, lekker en op tijd, bravo

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, vriendelijke bezorger, heerlijk warm eten. Tot de volgende keer :-)

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere combinatie gerechten Flinke portie voor een redelijke prijs

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zijn vieren een Chinese rijsttafel voor 2 personen: het zag er allemaal lekker uit, het smaakte heerlijk, het was goed warm en het was heel veel.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas iets vergeten te leveren, maar netjes opgelost door alsnog te brengen.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren viel het ons tegen, de bami was echt aangebrand; veel zwarte plekken erop en het was ook erg droog zijn we niet gewend...... zal nu wel weer even duren voor we komen.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

prima maaltijd en goed warm

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vers en smakelijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is gewoon lekker, zoals we gewend zijn. Bestellen via internet en bezorgen was wel nieuw maar ging prima. Snel bezorgd!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en vriendelijke service!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was zoals gewoonlijk goed van smaak en temperatuur en het werd precies op tijd gebracht kortom voor mijn smaak weer heel goed

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten op tijd en warm bezorgd.Zeker nog een keer bestellen.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en op tijd bezorgd

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smaakvol, snelle bezorging.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging, mooi op tijd. En uitstekende kwaliteit. Heerlijk gegeten.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, lekker warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. En snel bezorgd toppie

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk besteld en betaald. Snel thuisbezorgd. Heerlijk allemaal. 2 combinaties besteld. Ook met 3 personen zeer uitgebreid kunnen eten.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is prima!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en op tijd geleverd

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen aanmerkingen, perfect verzorgd. Volgende keer minder bestellen omdat de porties echt groot zijn!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, warm lekker eten🙃

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlees vonden wij te droog, voor de rest perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed warm en heerlijk eten

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

stond precies op tijd klaar en smaakte weer voortreffelijk.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer online besteld en laten bezorgen. Proces werkt uitstekend. Alleen ik spaar ook punten bij iedere bestelling, De spaarkaart moet dan nog gestempeld worden, ik denk dat ik dat toch bij de afhaal moet laten doen !

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit snelle bezorging eten werd super warm/heet bezorgd Alles een Michelin ster waard Wil de brokaathof wel even met mij contact opnemen want ik heb per ongeluk twee keer betaald voor 1 bestelling 0640219285

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bij de opmerking gezet dat ik graag de saus apart wilde en de bami en nasi vegetarisch maar die wordt waarschijnlijk niet gelezen want werd nirt asl gevraagd geleverd Gr Rein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker maar er ontbrak een deel van de bestelling. Sate

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt genoten van het eten, heerlijke smaken en goed bereid. Voor herhaling vatbaar. Wij bevelen Brokaathof aan iedereen aan. Top.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en werd op afgesproken tijd gebracht

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wilde eigenlijk Foe yong hai met grote garnalen bestellen maar kregen Foe yong hai met vlees en garnalen. Bij telefonisch bestelling wordt dit meestal ook gevraagd maar via de website is deze keuze niet te maken.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldige service. We maakten een fout in onze bestelling. Bij bezorging kwamen we hier pas achter. We kregen na een telefoontje alsnog hetgeen we wilden. Supersnel bezorgd en kosteloos. Super!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd maar te veel rijst